Saját kutyája lőtt meg egy vadászt Utah államban

Vágólapra másolva!
Fenékbe lőtte gazdáját egy kutya vadászat közben az Egyesült Államokban. A 46 éves férfi éppen madárcsalikat telepített egy tavon, amikor a csónakban hagyott állat véletlenül rálépett a puskájára, és meglőtte gazdáját.
Vágólapra másolva!

Vadászbalesetet szenvedett egy férfi az Egyesült Államokban, Utah államban, a férfit a rendőrség tájékoztatása szerint saját kutyája lőtte meg - írja a brit Telegraph online kiadása csütörtökön. A 46 éves áldozatot a jelentések szerint akkor érte lövés a fenekén, amikor megpróbált kimászni a csónakból, hogy madárcsalikat telepítsen.

A vadász kutyája, amikor gazdája kilépett a csónakból izgatottan ugrálni kezdett, és véletlenül rálépett a férfi csőre töltött fegyverére, a fegyver elsült, és eltalálta a csalikkal foglalatoskodó férfit - írja a lap. A rendőrség jelentése szerint a férfi egy barátja is a csónakban ült, de minden kétséget kizáróan a kutya sütötte el a puskát. Az eset az amerikai állam jelképének számító Salt Lake-tavon történt. A férfi, bár a lövés közelről érte, nem szenvedett komoly sérüléseket, a vadászathoz használt vízhatlan nadrágja felfogta a söréteket.