Másfél millió forintos jutalmat vihet haza a nagykőrösi polgármester

Vágólapra másolva!
A Blikk információi szerint háromhavi jutalmat, vagyis másfél millió forintot szavazott meg a nagykőrösi képviselőtestület a polgármesternek. Czifra Szabolcs az indoklás szerint azért kapja a jutalmat, mert komoly szerepe volt a város főterének felújításában.
Vágólapra másolva!

Nagykőrös főterének többéves felújítási munkálataiban való részvételéért háromhavi jutalmat szavazott meg a város képviselőtestülete a polgármesternek - írja hétfői számában a Blikk. A lap szerint Czira Szabolcs előterjesztésére Kustár Tamás (Fidesz) alpolgármesternek is indítványozták a 13., 14. és 15. havi fizetést.

A Blikk megkereste Czira Szabolcsot, aki elismerte, azért kapja most a jutalmat, mert az európai uniós és városi forrásból finanszírozott, mintegy 1,1 milliárd forintos főtérfelújításban olyan szervezési feladatokat végzett el, amelyek túlmutatnak a mindennapos polgármesteri feladatokon.

A nagykőrösi polgármester azt mondta a lapnak, hogy amikor a kezdeményezésről értesült, ő Kustár Tamás alpolgármester jutalmazását indítványozta, mert helyettese is fontos részt vállalt a város életét évtizedekre meghatározó fejlesztésben.