A meggyilkolt szolnoki házaspár ügyével összefüggő iratokat loptak el

szolnoki gyilkosság, Baunok házaspár, Mészáros Tibor gyanúsított és ügyvedje Gerencsér Ferenc
Vágólapra másolva!
A november közepén eltűnt és később holtan talált szolnoki házaspár ügyével összefüggő iratokat loptak el a gyilkosság egyik gyanúsítottját képviselő ügyvéd autójából. A védő szerint elképzelhető, hogy a tolvajok kifejezetten a védencével kapcsolatos információk után kutattak a gépkocsiban.
Vágólapra másolva!

A Baunok-üggyel összefüggő iratokat is elvittek ismeretlenek a vádlottak egyikét védő ügyvéd autójából. Az ügyvéd kocsijának jobb oldali első ablakát december 16-án délután Szolnok belvárosában törték be, és az autóban talált egyéb értékek mellett a Baunok házaspár meggyilkolásával összefüggő dokumentumokat és személyes iratokat is tartalmazó reklámszatyrot vittek magukkal az első ülésről - mondta a bűncselekmény ügyében elsőként elfogott M. Béla védője.

Tasi Judit ügyvéd jelezte: az autóját feltörők mintegy félmillió forintnyi zsákmánnyal távoztak, de számára fontosabbak a Baunok-üggyel kapcsolatos papírok és feljegyzések, amelyek illetéktelen kezekben "akár zsarolásra is felhasználhatók", valamint személyes iratai és határidőnaplója. A szatyorban egy mobiltelefon is volt, ennek cellainformációi nyomra vezethetik a rendőröket - tette hozzá. Elképzelhetőnek tartja, hogy a tolvajok kifejezetten a védencével kapcsolatos információk után kutattak a gépkocsiban.

A szoljon.hu-n csütörtökön megjelent hír szerint Szolnokon, a Kőrösi úti temetőben eltemették a meggyilkolt házaspárt.

A 60 éves Baunok István és felesége november 17-én tűnt el a szolnoki házukból, holttestüket később Újszász határában, egy használaton kívüli kútban találták meg. A nyomozók gyanúja szerint a 36 éves nagytarcsai H. Szabolcs és az ugyancsak 36 éves újszászi M. Tibor rabolta el a házaspárt. A két férfi ellen körözést adtak ki, december elején önként jelentkeztek a rendőrségen. Őrizetbe vették őket, majd elrendelték előzetes letartóztatásukat. M. Béla ugyancsak előzetes letartóztatásban van.