Megölte élettársát egy dunabogdányi férfi

Vágólapra másolva!
Azt próbálta meg elhitetni a mentőorvosokkal egy dunabogdányi férfi, hogy élettársát holtan találta. A helyszínelésnél azonban kiderült, hogy megfojtotta a nőt.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság pénteken egy dunabogdányi fiatalembert, aki szentendrei albérletükben olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A 22 éves férfi a szerdán hajnalban történt bűncselekményt követően azonnal kihívta a mentőket, azt állítva, hogy élettársát már holtan találta, azonban a mentőorvosnak gyanúsak voltak a körülmények, ezért értesítette a szentendrei rendőrkapitányságot. A rendőrorvos helyszíni vizsgálata szerint a sértett halálát idegenkezűség, fulladás okozta - olvasható a police.hu-n.

A férfi beismerő vallomást tett: elmondta, hogy élettársa féltékenykedése miatt keveredtek nézeteltérésbe. Pénteken előzetes letartóztatásba helyezték, vele szemben emberölés bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.