Százmilliókért terveztetne médiakampányt a kormány

Vágólapra másolva!
Új médiakampányok tervezésére és lebonyolítására írt ki közbeszerzési pályázatot a kormány. A Miniszterelnökség felhívása szerint a győztessel 800 millió forintotos keretszerződést kötnek.
Vágólapra másolva!

Kétfordulós közbeszerzésen, bruttó 800 millió forint keretösszegig médiastratégia-alkotásra, és médiatervezésre keres vállalkozókat a Miniszterelnökség - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A fontosabb elvégzendő feladatok a felhívás szerint: média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozása, médiakampányok tervezése, médiavásárlás és gyártás, továbbá a kampányok utóértékelése és kutatások végzése.

A közbeszerzésre csak olyan vállalkozás jelentkezhet, amelynek az elmúlt három évben a nettó árbevétele összesen elérte a 630 millió forintot, de egy évben több volt 315 millió forintnál. A kiírásban szereplő feladatokból származó nettó árbevételének pedig - három év alatt - el kellett érnie az 50 millió, egy évben pedig a 25 millió forintot. A közbeszerzésre január 30-ig lehet jelentkezni.