Francia autókra szakosodott bandát kapott el a rendőrség

Vágólapra másolva!
Droggyanús anyagot, lőszert és több lopott kocsit is találtak a rendőrök, miután felgöngyölítettek egy pénteki ügyet. Két férfi francia autók ellopására szakosodott, egy harmadik pedig szétszerelte a lopott kocsikat, és értékesítette az alkatrészeket.
Vágólapra másolva!

Pénteken fogtak el két autótolvajt, majd a gyors nyomozás után egy egész bűnbandát leplezett le a rendőrség. A banda francia autók ellopására szakosodott - írta a rendőrség közleményében.

Péntek hajnalban próbált meg ellopni két férfi egy francia gyártású gépkocsit a fővárosban, de a rendőrség néhány órán belül elkapta az elkövetőket. A Gépjármű-bűnözés Elleni Osztály nyomozói az adatgyűjtés után egy harmadik férfit is meggyanúsítottak. Azzal került a képbe, hogy áron alul vett át lopott kocsikat, majd halászteleki telephelyén alkatrészekre bontotta és értékesítette őket.

A gépkocsik összértéke meghaladta a 14 millió forintot, és mint kiderült, mind az elmúlt időszakban tűnt el a főváros különböző pontjairól. A nyomozás során "lőszernek látszó tárgyat" és kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök a három férfi lakásán.

Forrás: MTI/ Mihadák Zoltán