Kanapé mögül kerültek elő a partidrogok Kazincbarcikán

Vágólapra másolva!
Partidrogokat, zacskókat, mérlegeket találtak egy kazincbarcikai szórakozóhelyen a rendőrség és az adóhatóság emberei. A drogok és az elosztásukhoz szükséges eszközök egy kanapé mögül kerültek elő. Az ügynek négy gyanúsítottja van.
Vágólapra másolva!

Illegális partidrogokat, illetve azok porciózásához használt zacskókat és mérlegeket találtak a pénzügyőrök az egyik kazincbarcikai szórakozóhelyen, az ügyben négy férfi ellen indult eljárás kábítószerrel való visszaélés, valamint kábítószer-fogyasztás és -terjesztés miatt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága. A rendőrséggel és a helyi önkormányzattal előző nap tartott közös közbiztonsági akció célja az éjszakai életből ismert kábítószer-fogyasztók és -terjesztők kiszűrése volt.

A pénzügyőrök az egyik szórakozóhelyen, a kanapé mögé dugva illegális partidrogokat, zacskókat és egy mérleget találtak. A rendőrség ezután átvizsgálta a szórakozóhely tulajdonosának és néhány vendégnek a helyiség előtt parkoló autóját is. Két járműből újabb kábítószergyanús csomagok kerültek elő.

A kazincbarcikai rendőrkapitányság az ügyben négy - 21 és 43 év közötti - férfi ellen indított eljárást. A rendőrség a kábítószer mennyiségének, illetve a partidrog pontos összetételének megállapítására szakértőt kért fel.