Drogot csempészett két nő egy férfi italába, majd kirabolták

Vágólapra másolva!
Kábító anyagot csempészett két nő egy férfi italába a főváros IX. kerületében pénteken, majd szexuális szolgáltatásokra tett ígéretekkel kicsalták egy parkba, ahol kirabolták a bódult állapotba került áldozatukat. A férfit levetkőztették, majdnem megfagyott.
Vágólapra másolva!

A rendőrség elfogott két nőt, akik feltehetőleg az italába kevert szerrel elkábították áldozatukat, majd az eszméletlen férfit egy budapesti parkban kirabolták pénteken. A rendőrök még idejében megtalálták a földön fekvő, hiányos ruházatú férfit, aki valószínűleg egy órán belül kihűlt volna, ha nem érkezik segítség - közölte a rendőrség szombaton. A rendőrök péntek hajnalban Budapesten a IX. kerületi Vaskapu utcában két nőre figyeltek fel, akik már korábban követtek el bűncselekményeket, szabálysértéseket. A két nőt igazoltatták, de mivel nem szerepeltek a körözési nyilvántartásban, elengedték őket.

Miután a két nő a Tinódi parkból jött ki, a rendőrök ellenőrizték a parkot, és egy eszméletlen férfit találtak, aki alsónadrágban feküdt a földön. A rendőrök mentőt hívtak, ők pedig megállapították, hogy a férfi erősen ittas, vagy bódító szer hatása alatt áll, ezért egy órán belül kihűlt volna, ha idejében nem találnak rá.

A férfinál a rendőrök semmilyen iratot, telefont vagy egyéb értéket nem találtak, ezért felmerült a gyanú, hogy a korábban igazoltatott két nő vehette el az értékeit. Nem sokkal később Budapest belvárosában, a Rákóczi úton észrevették a két nőt, amint éppen egy bankautomatánál próbáltak meg pénzt felvenni. A rendőrök megtalálták náluk a férfi mobiltelefonját, valamint bankkártyáját, amellyel pénzt akartak felvenni.

A két nőt előállították, és kihallgatásuk során elmondták, hogy a Boráros téren ismerkedtek meg a férfival, majd rövid italozás után egyeztek meg különféle szexuális szolgáltatásokról, ezért a Tinódi parkba mentek. A férfi a parkban - feltehetően attól a szertől, amelyet a nők tettek az italába - eszméletlen állapotba került, és ezt kihasználva elvették az értékeit. A két 41 éves nőt őrizetbe vették, a IX. kerületi Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellenük.