Italozás után ütközött egy fideszes képviselő

Tilki Attila, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője (j) felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén
Vágólapra másolva!
Tilki Attila még február 9-én, az M30-as autópályán ütközött a szalagkorlátnak.
Vágólapra másolva!

A szalagkorlátnak ütközött az M30-as autópályán február 9-én Tilki Attila fideszes országgyűlési képviselő. Mint arról egy közleményben szerdán beszámolt, a csúszós úton történt esetnél személyi sérülés nem történt, a rendőrséget ő maga értesítette.

A rendőrség kiérkezése után - tette hozzá a képviselő - vállalta az alkoholszonda megfújását, majd a vérvételt, amely alkoholfogyasztást jelzett. "A történtek jogi következményeit vállalom" - zárta közleményét a képviselő.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek megerősítette: február 9-én a reggeli órákban az M30-as autópálya megyei szakaszán egy személygépkocsi vezetője a csúszós burkolaton megcsúszott járművével, és balesetet szenvedett.

Tilki Attilát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 10. számú, fehérgyarmati egyéni választókerületében választották országgyűlési képviselővé. 2006-tól a település polgármestere.

Forrás: MTI/Soós Lajos
Tilki Attila egy 2009-es felszólalása közben az országgyűlésben