Hat sérült egy Vas megyei karambolban

Vágólapra másolva!
Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani egy Vas megyei baleset két sérültjét. A Tompaládony és Sajtoskál közötti frontális karambolban összesen hatan sérültek meg, hárman közülük életveszélyesen.
Vágólapra másolva!

Hat ember sérült meg, amikor egy kisbusz és egy személyautó frontálisan ütközött a 84-es számú főúton Tompaládony és Sajtoskál között csütörtök délután - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetben hárman életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba, egyvalaki súlyosan, ketten könyebben sérültek meg. A rendőrség korábban azt közölte, hogy hat súlyos, életveszélyes sérültje volt a balesetnek.

A kisbusz Sárvár felől Sopron felé tartott, amikor a vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban letért az útpadkára, majd átsodródott a szemközti sávba, ahol a szabályosan közlekedő személyautóval ütközött.

Két sérültet mentőhelikopterrel vittek a győri, négyet pedig mentőautóval a szombathelyi kórházba. Győrbe és Szombathelyre is került életveszélyesen megsérült áldozat. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója szerint a Győrbe szállított két sérült közül az egyik életveszélyes koponyasérülést és többszörös végtagtörést szenvedett, a másiknak a combcsontja tört. A műtétek során mindkettőnél lépsérülést észleltek, így állapotuk életveszélyesnek minősül.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útzárat vezettek be, amit azóta feloldottak.