Klapka György többször adott kölcsön a Miss Hungary szervezőjének

Vágólapra másolva!
Családja szerint a Miss Hungary szervezője állandó pénzzavarban volt az utóbbi időben, ügyvédje pedig megerősítette, hogy R. Lajosnak hárommillió forintos tartozása van. A kerítéssel gyanúsított férfi nagybátyja, Klapka György a Blikknek azt mondta, kizártnak tartja, hogy R. Lajos szexmunkára közvetített lányokat.
Vágólapra másolva!

Állandó pénzzavarban volt az utóbbi években R. Lajos, a Miss Hungary szervezője, akit lányok futtatásával gyanúsítanak. A lapnak a letartóztatott férfi nagybátyja, Klapka György azt mondta, kételkedik ebben, és mint a Blikknek elmondta, maga is kisegítette néhányszor anyagi gondokkal küzdő unokaöccsét.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) gyanúja szerint a neki dolgozó modelleket itthoni és külföldi szexmunkára közvetítő R. Lajos jutaléka a lányok bevételének negyedét tette ki.

"Kizárt, hogy az unokaöcsém országhatárokat átívelően üzletelt volna a lányok testével. Ha így tett volna, akkor dúsgazdagnak kéne lennie, ehelyett évek óta adósságai voltak" - mondta a Blikknek Klapka György. "Lajos sose jött ki jól a pénzéből, még a szépségversenyeiből sem" - mondta Klapka György, aki szerint valaki bosszút akart állni az unokaöccsén a vádakkal.

R. Lajos ügyvédje a lapnak megerősítette, hogy ügyfelének hárommilliós tartozása van. Az ügyvéd elmondta, hogy R. Lajostól DNS-mintát is vettek, és a házkutatás során az iratokon és számítógépes adathordozókon kívül ruhákat is elvittek. R. Lajos meggyőződése, hogy elutasított vagy sértett lány vagy lányok bosszúja állhat a gyanúsítása hátterében - mondta az ügyvéd.