Chipseszacskóba rejtette a drogot egy jobbágyi férfi

Vágólapra másolva!
Kábítószergyanús tablettákat találtak egy férfinál Jobbágyiban pénteken a rendőrök. A férfi egy chipseszacskóba rejtette a drogot.
Vágólapra másolva!

Kábítószerrel való visszaélés miatt eljárás indult egy 24 éves jobbágyi férfi ellen, akinél mintegy háromszáz kábítószergyanús tablettát találtak - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. A rendőrség tájékoztatása szerint pénteken este a rendőrség munkatársai Jobbágyiban ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit, valamint annak vezetőjét és utasát. Az autóban utasként utazó 24 éves férfi ruházatában találtak egy chipses zacskót, és abban 71 műanyag önzáró pakettet, amelyekből 294 darab rózsaszín, kábítószergyanús tabletta került elő.

A férfit kábítószerrel való visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A gyanúsított ellen több, vagyon elleni bűncselekmény miatt is folyik büntetőeljárás, ezért kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

A rendőrség szerint Katalinpusztán, egy szintén pénteken ellenőrzött autóban ugyancsak kábítószergyanús tablettákat és port találtak, szombat hajnalban pedig Pásztón bukkantak egy gépkocsiban kábítószergyanús növényi törmelékre.