Megölte az anyját, majd kiugrott a tizedikről egy férfi Tatabányán

2012.03.19. 18:44

Húsvágó bárddal végzett az anyjával, majd kiugrott a szomszédos tömbház tízedik emeletéről egy tatabányai férfi. A 20 éves férfi, aki a helyszínen életét vesztette, az apját is súlyosan bántalmazta, mielőtt végzett volna magával.

Húsvágó bárddal megölte az anyját egy húszéves férfi hétfőn Tatabányán, rátámadt az apjára is, majd a lakást elhagyta, és a szomszéd ház tízedik emeletéről kiugrott - tájékoztatta a megyei mentésirányítás az MTI-t. Ilku Gábor mentésirányító az Ifjúmunkás úti panelházakban történtekről elmondta: a dulakodás közben az apa is súlyosan megsérült, a fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A Komárom-Esztergom megye híreivel foglalkozó Kemma.hu hírportál szerint az anya a fotelben üldögélt, amikor a fia rátámadt, és olyan súlyos fejsérüléseket okozott neki, hogy a helyszínen az életét veszítette. Az édesapa ezután ért haza. Ő először nem látta, hogy mi történt a párjával, csak a rendetlenség miatt kérte számon a fiát. A híroldal szerint az apa épp a konyhában mosott kezet, amikor a fiú hátulról kétszer is lesújtott a fejére a bárddal, majd a karját és lábát is megsértette. A 20 éves fiú ezután átment a szomszédos tömbházba, ahol a tízedik emeletről kiugrott.