Drogfutárként dolgoztatta 53 éves anyját egy szabolcsi férfi

Vágólapra másolva!
Egy 53 éves nőt, a fiát és a férfi feleségét is letartóztatták csütörtökön a nyíregyházi pályaudvaron kábítószerterjesztés miatt. Az 53 éves nő drogfutárként dolgozott a fiának, és Budapestről szállította Szabolcsba a speedet, amelyet Szamosszegen értékesítettek.
Vágólapra másolva!

Budapesti drogfutárt fogtak el a rendőrök Nyíregyházán; a 53 éves nő a kábítószert a fiának szállította, aki azt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében forgalmazta - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn.

A rendőrség közlése szerint a múlt csütörtökön fogták el az asszonyt a nyíregyházi MÁV-állomáson, ahol őrizetbe vették a drogszállítmányra váró fiát és annak feleségét is. A budapesti nő ruházatában mintegy 50 gramm kábítószert, a gyorsteszt szerint speedet találtak.

A rendőrség szerint a Szamosszegen lakó férfi értékesítette az anyja által szállított kábítószert, amelynek terjesztésében egy másik szamosszegi férfi segített. Az utóbbi lakásán tartott házkutatás során megtalálták a porciózáshoz használt mérleget is. Az ügyben eljáró mátészalkai rendőrkapitányság nyomozói több kábítószer-vásárlót is gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben, akik elmondták, hogy hónapok óta vettek drogot a szamosszegi terjesztőtől.