645 millió fizetésekre Orbán hivatalában

Vágólapra másolva!
Tavaly 645 millió forintot fordítottak a Miniszterelnökségen dolgozók személyi juttatásaira - derül ki a Kormány.hu oldalon közzétett adatokból. Tavaly 144-en dolgoztak az Orbán Viktor kormányfő ügyeit intéző hivatalnál, ez az engedélyezett létszámnál kettővel kevesebb. A dokumentumból nem derül ki, hogy mennyi jutalmat osztottak tavaly a Miniszterelnökségen.
Vágólapra másolva!

Tavaly év végén 43 vezető dolgozott a Miniszterelnökségen, és tavaly összesen 238 millió forintot kaptak - derül ki a Kormány.hu oldalon közzétett adatokból.

A 101 egyéb foglalkoztatott rendszeres juttatásaira mintegy 352, nem rendszeres juttatásaira pedig több mint 53 millió forintot fordítottak a Miniszterelnökségnél, ahol az engedélyezett létszám 146 fő. Ennél kettővel kevesebben dolgoztak ott tavaly év végén.

A teljes munkaidőben foglalkoztatottak nem rendszeres juttatásainak - idetartozik többek között a szabadságmegváltás, a jutalom, a végkielégítés, a napidíj, az üdülési és étkezési hozzájárulás, az utazási költségtérítés - értéke tavaly meghaladta a 72 millió forintot. Ugyanezen a jogcímen a részmunkaidőben dolgozók nagyjából félmillió forintot kaptak. A dokumentum nem részletezi, hogy pontosan mennyi jutalmat fizettek tavaly a Miniszterelnökségen, és azt ki és miért kapta.