Két holttestet találtak egy tapolcai házban

Vágólapra másolva!
Középkorú pár holttestét találták meg csütörtökön Tapolcán egy házban. A rendőrség hosszan vizsgálta a helyszínt, végül kizárta az idegenkezűséget, de a halál lehetséges okáról semmit sem árult el.
Vágólapra másolva!

Két holttestet találtak csütörtök délelőtt egy családi házban Tapolcán - közölte a rendőrség. Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint egy középkorú házaspárról van szó.

Az MTI tudósítója korábban a helyszínen úgy értesült, hogy a szomszédok hívták a rendőrséget és a mentőket, amikor sikoltozást hallottak a Kölcsey utcai házból. A rendőrség hosszasan vizsgálta a helyszínt, késő délután pedig közölte:az idegenkezűség gyanúja nem vetődik fel, a halál okát igazságügyi szakértők vizsgálják.

A Naplo-online.hu értesülései szerint sikoltást valóban lehetett hallani: a férfinak a szomszéd házban lakói szülei fedezték fel a pár holttestét. Az egyik szomszéd, aki egyébként a rendőrséget értesítette, a lapnak azt mondta, hogy negyven körüli párról van szó, akiknek három iskolás gyerekük volt. Nem tudja, mivel foglalkoztak, de mindenki kedvelte őket a környéken. A férfi felesége állítólag látta a holttesteket, de semmi olyasmit nem vett észre, ami idegenkezűségre utalt volna. A Napló szerint felvetődött, hogy esetleg kábítószer- vagy gyógyszer-túladagolás állhatott a tragédia hátterében, de a hírt a rendőrök nem kommentálták.