Körfűrésszel rohant le egy pesti házat 120 kommandós

Vágólapra másolva!
Százhúsz kommandós részévételével állított elő a rendőrség 23 drogüzletekkel gyanúsított embert a főváros VIII. kerületben. A Terrorelhárító Központ szerint ez volt a kommandós egység eddigi legnagyobb akciója.
Vágólapra másolva!

Huszonhárom embert állított elő a Terrorelhárítási Központ és a rendőrség kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt a főváros VIII. kerületében - közölték pénteken a hatóságok.

A TEK közleménye szerint egyszerre hét különböző lakásba hatoltak be kommandósok péntekre virradóra a VIII. kerületben, a Diószeghy Sámuel utca egyik több emeletes lakóházában. Az akcióban több mint 120 kommandós vett részt, a közlemény szerint ez volt a 2010-ben létrehozott TEK eddigi legnagyobb létszámban végrehajtott akciója.

A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint a rajtaütés során 150 adag kábítószergyanús anyagot foglaltak le, de a lakásokban közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket, és nagyobb mennyiségű zárjegy nélküli cigarettát találtak. Az előállított 23 emberből nyolcat vettek őrizetbe a VIII. kerületi rendőrkapitányságon.