Tablettákat és port találtak a tapolcai holttestek mellett

Vágólapra másolva!
Ismeretlen eredetű tablettákra és porra bukkantak a nyomozók a tapolcai otthonukban megtalált pár holtteste mellett. Vizsgálják, hogy az elhunytak szervezetében a halál időpontjában volt-e gyógyszer, illetve kábítószer.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen eredetű tablettákra és porra bukkantak a nyomozók a csütörtökön otthonában holtan talált tapolcai pár holttestének közelében; az anyagokat igazságügyi vegyész szakértő vizsgálja - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

Csütörtökön Kölcsey utcai otthonában találták holtan a negyven év körüli párt; a mentőket és a rendőrséget a szomszédok értesítették. A mentők akkori közlése szerint a helyszínre érkező kocsi személyzete már csak a halál tényét tudta megállapítani, újraélesztésre esély sem volt.

Kómár Viktória tájékoztatása szerint szakértők vizsgálják, hogy az elhunytak szervezetében a halál időpontjában volt-e gyógyszer, illetve kábítószer. A halál okát csak a vizsgálatok elvégzése, a végleges orvos szakértői vélemény kiállítása után lehet megállapítani. Az első igazságügyi orvos szakértői vizsgálatok megerősítették a helyszíni szemle adatait, ezek alapján nem vetődött fel idegenkezűség gyanúja.

A tapolcai házaspárnak három kiskorú gyermeke van, a legidősebb 15, a legfiatalabb 10 év körüli. Pápainé Németh Mária, a tapolcai gyámhivatal vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a családjogi törvény értelmében a szokásos eljárást megindították a három kiskorú gyermek védelme érdekében.