Megvertek egy áramot kikapcsolni akaró szerelőt

Vágólapra másolva!
Megverték az áramszolgáltató egyik munkatársát Kecskeméten még novemberben, miután egy ki nem fizetett számla miatt le akarta szerelni a villanyórát. A férfit arcul ütő vállalkozó ellen vádat emeltek.
Vágólapra másolva!

A Kecskeméti Városi Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot egy kecskeméti vállalkozó ellen, mert a férfi megütötte az áramszolgáltató egyik alkalmazottját - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője szerdán.

A vádirat szerint a vádlott kecskeméti ingatlanához 2011. november 3-án érkezett meg az áramszolgáltató két dolgozója, hogy az ingatlanon lévő villanyórát számlatartozás miatt lekapcsolja.

A ház előtti járdán a vádlott közölte az áramszolgáltató dolgozóival, hogy nem engedi kikapcsolni az órát, majd az egyik dolgozót arcul ütötte. Az ütésváltás után a sértett beült az autójába, és társával el akarta hagyni a helyszínt, amikor a vádlott a lehúzott ablakon keresztül ököllel arcul ütötte. A sértett az arccsontján és bal combján sérült meg, sérülései nyolc napon belül gyógyultak.