Vágólapra másolva!
Nyolc lány vallott V. Zsolt, az UFO frontembere ellen. V.  Zsolt volt élettársa, Fehér Zsuzsanna a Blikknek elmondta: semmit nem vett észre abból, hogy élettársa Svájcban nemzetközi kerítőcsoport irányítója volt.
Vágólapra másolva!

Ahogy a Blikk arról beszámolt, az UFO frontemberét egy héttel ezelőtt fogta el a Nemzeti Nyomozó Iroda, majd helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. A gyanú szerint V. Zsolt egy svájci bordélyházat üzemeltető emberrel együtt 2010 elejétől nőket küldött ki Svájcba prostituáltnak.

- Bár hosszú évekig együtt éltünk, az egészből semmit sem vettem észre. Teljesen átlagos életünk volt, egyáltalán nem éltünk fényűző körülmények között. Egy évvel ezelőtt szakítottunk, de a barátság továbbra is megmaradt köztünk, hiszen együtt dolgoztunk, és nap mint nap találkoztunk az együttes ügyei miatt. Zsolti a tánctanárom volt, maximálisan elismerem mint szakembert. Engem is sokkolt a hír, egyelőre nem tudok vele mit kezdeni. Bízom benne, hogy a vádak nem igazak - nyilatkozta a Blikknek V. Zsolt volt élettársa, aki szerepel a tavaly visszatért UFO-ban.