Itt vannak a matekérettségi hivatalos megoldókulcsai

Vágólapra másolva!
Az Oktatási Hivatal szerdán reggel nyilvánosságra hozta a keddi matematika érettségik hivatalos megoldókulcsait. A hivatal honlapján a közép- és emelt szinten érettségizők is ellenőrizhetik, hogy jól oldották-e meg a feladatokat.
Vágólapra másolva!

Kedden matematikából vizsgáztak az érettségizők, az Oktatási Hivatal adatai szerint középszinten 1281 helyszínen 86 386 diák, emelt szinten 78 helyszínen 3720 vizsgázó tett érettségit. Az Oktatási Hivatal szerdán reggel a honlapján nyilvánosságra hozta a feladatok hivatalos megoldókulcsait, így a vizsgázók ellenőrizhetik, hogy jól oldották-e meg a feladatokat, és hány pontra számíthatnak.

A középszintű matematikaérettségi megoldókulcsát ezen a linken érhető el pdf-formátumban, az emelt szintű érettségi megoldásait pedig innen tölthetik le.

Szerdán a történelem érettségivel folytatódnak a vizsgák. A hivatalos megoldókulcs várhatóan csütörtökön reggel lesz elérhető az Oktatási Hivatal oldalán. Az [origo] történelemtanárok segítségével még a vizsgák alatt elkészíti a nem hivatalos megoldásokat, ezeket már szerdán kora délután olvashatja az oldalunkon!