Szexuálisan zaklatta megbízóját egy kőműves

Vágólapra másolva!
Nem jogerősen 7 hónapos börtönbüntetést kapott egy nyárlőrinci kőműves, aki szexuálisan zaklatott és veréssel fenyegetett meg egy őt munkával megbízó nőt.
Vágólapra másolva!

Zaklatás miatt 7 hónapos letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy nyárlőrinci férfit a bíróság - közölte a Bács-Kiskun megye híreivel foglalkozó Baon.hu hírportál. A kőművesként dolgozó férfi még 2009-ben ismerkedett meg egy nővel, aki kőművesmunkát rendelt tőle, a férfi megismerkedésük után pedig zaklatni kezdte a nőt.

A Baon.hu szerint a zaklatás 2010 nyarán csúcsosodott ki, ekkor a férfi két hónap alatt 310 alkalommal hívta fel a nőt, és több üzenetet is küldött neki. A kőműves a hívások során azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a nő házát, megveri, és leszúrja a nőt, ha az nem létesít vele szexuális kapcsolatot.

2010 júliusában a kőműves egyszer a rendőrök előtt is megfenyegette a nőt, aki nem engedte meg, hogy átölelje és megpuszilja a férfi. A kőműves ekkor rendőri felszólítás ellenére sem fejezte be a zaklatást, ezért aznap a tiszakécskei rendőrőrsre előállították. A zaklatások azonban ezt követően is folytatódtak, ezért büntető eljárás indult a férfi ellen. A kőművest nem jogerősen 7 hónap börtönre ítélték, ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor a férfi büntetése valószínűleg emelkedni fog, mert a zaklatást egy másik ügyben kapott felfüggesztett büntetésének próbaideje alatt követte el.