Eltűnt a Dunában az Erzsébet hídról leugró fiú

Vágólapra másolva!
Péntek éjjel két huszonéves fiú fürödni akart, és leugrott az Erzsébet hídról a Dunába. Egyikük ki tudott úszni a budai hídfőhöz, társát azonban elsodorta a víz. Az MTI úgy tudja, egy portugál fiatalt keresnek a vízi rendőrök.
Vágólapra másolva!

Eltűnt a Dunában Budapestnél egy külföldi állampolgárságú fiatalember, aki vélhetően fürdőzni akart pénteken a folyóban, ám azóta nem találják. A fiút tűzoltóhajóval is keresik.

Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton elmondta: pénteken két külföldi fiatal ugrott a Dunába az Erzsébet hídról, vélhetően fürödni akartak.

Egyikük - mint azt a rendőröknek elmondta - kiúszott a partra, de eközben szem elől tévesztette 22 éves társát, akit azóta sem találnak, így várhatóan körözést rendelnek majd el. A dunai vízi rendészet már keresi a fiút. Az MTI információi szerint az eltűnt fiatalember portugál állampolgárságú.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőrség kérésére tűzoltóhajóval is keresik a fiút az Erzsébet híd budai hídfőjének környékén.