Negyedszer is ugyanazt a bankot rabolta ki

Vágólapra másolva!
Egy férfit gyanúsít a rendőrség a IV. kerületi Árpád úton pénteken elkövetett bankrablással. A rendőrök szerint a rabló negyedszer tért vissza ugyanabba a bankfiókba.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint negyedik alkalommal rabolta ki ugyanazt az újpesti bankfiókot; A. Gábort a bűncselekmény napján, pénteken fogták el a rendőrök.

A jelentős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indult büntetőügyben a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a gyanúsított előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A rendőrség szerint a férfi péntek reggel rabolta ki a IV. kerületi Árpád úton lévő egyik pénzintézetet. Feltehetően fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat, majd a megszerzett pénzzel elmenekült.

Személyautóval a belváros irányába haladt, a járműre az V. kerületi Deák téren a BRFK járőrei figyeltek fel. A férfit igazoltatták, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség információi szerint megalapozottan feltehető, hogy a 38 éves férfi korábban már háromszor rabolta ki az újpesti bankot.