Sodrófával ölt szenteste, majd lefeküdt aludni

Vágólapra másolva!
Vagy negyvenszer sújtott le sodrófával volt élettársának egyik szülőjére egy tapsonyi férfi szenteste, majd átment egy másik szobába, és lefeküdt aludni.
Vágólapra másolva!

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a megyei főügyészség egy 27 éves tapsonyi férfi ellen - olvasható a Somogy megyei regionális hírportálon, a Sonline.hu-n.

Az ügyészség szerint a vádlott 2011. december elejéig élettársi kapcsolatban élt a sértett lányával, de kapcsolatuk megszűnése után is sokszor feltűnt a szenyéri házban, ahol korábbi élettársa együtt élt egyik szülőjével. December 24-én például disznót vágtak, a vádlott a nap folyamán erősen berúgott, és este tizenegy óra tájban összeveszett volt élettársa szülőjével.

Az idős ember az ágya szélén ült, amikor a 27 éves férfi odalépett hozzá, és két alkalommal pofon ütötte, majd elővett egy sodrófát, amivel vagy negyvenszer sújtott le. Utána bement volt élettársa szobájába, és lefeküdt aludni. A sértett hajnalban belehalt sérüléseibe, az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a rengeteg belső vérzéstől fellépett sokk miatt hunyt el. A megyei főügyészség a vádiratban fegyházbüntetést kért a tapsonyi férfira, aki előzetesben vár a tárgyalására.