Teljesen kiégett egy családi ház Dudaron

Vágólapra másolva!
Egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor leégett egy családi ház szombatra virradóra Dudaron. Még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet.  
Vágólapra másolva!

Eloltották a tüzet, de még tart a vizsgálat abban a dudari házban, amely szombat hajnalban kapott lángra - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Dudaron, a Hunyadi utcában a kora hajnali órákban egy családi ház tetőszerkezete és lakórésze gyulladt meg; az esetről a szomszédok értesítették a tűzoltókat.

Mire a pétfürdői és zirci tűzoltók a helyszínre értek, a házban élő házaspár elhagyta az égő épületet, de egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett, így a veszprémi kórházba szállították őket. A ház lakhatatlanná vált, a házaspárt valószínűleg rokonok fogadják majd be, amikor hazatérhetnek a kórházból.

Dávid Gyula főorvos, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház sürgősségi osztályának ügyeletes orvosa az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a dudari házaspár állapota stabil, reményeik szerint rövid időn belül hazabocsáthatják őket.