Százan kutattak egy eltűnt cukorbeteg bácsi után

Vágólapra másolva!
Két nappal ezelőtt tűnt el egy 84 éves férfi Magyarpolányban. Vasárnap mintegy százan kutattak utána, hétfőn folytatják a keresését. A férfi cukorbeteg, és naponta gyógyszert kell szednie.
Vágólapra másolva!

Mintegy százan, közöttük tűzoltók, polgárőrök és kutyás rendőrjárőrök kerestek egy cukorbeteg férfit, aki két napja tűnt el Magyarpolányban - közölte a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője, Balázs László. Vasárnap este átmenetileg felfüggesztették a férfi keresését - közölte a Veszprém megyei rendőrség. A keresést hétfőn folytatják, kisebb létszámmal.

A 84 éves férfi pénteken azzal köszönt el hozzátartozóitól, hogy a település közelében található erdőbe megy akácot szedni. Mivel szombatra sem érkezett haza, a családja bejelentette eltűnését a rendőrségen. A magyarpolányi férfi cukorbetegsége miatt napi gyógyszeres kezelésre szorul.

A rendőrség irányításával vasárnap több mint százan kutattak az eltűnt férfi után, a keresésbe egy helikopter is bekapcsolódott. Már átvizsgálták az eltűnés helyétől számítva a Magyarpolány körüli öt kilométeres körzetet, de eddig nem akadtak a férfi nyomára.

A rendőrség szerint a 175 centiméter magas, őszes hajú, kopaszodó férfi papucsban, sötét színű munkásruhában és kötött pulóverben hagyta el otthonát.