Nadrágjába nyúlkálva bukott le a drogtermesztő

Vágólapra másolva!
Anyja fürdőszobájában termesztette a kábítószert az a 21 éves csongrádi fiatalember, aki ellen a rendőrök droggal való visszaélés gyanújával indítottak eljárást. A férfi azzal keltette fel a rendőrség figyelmét, hogy a nadrágjába nyúlkált, ahova kábítószert rejtett.
Vágólapra másolva!

Kábítószerrel való visszaélés gyanújával nyomoz a rendőrség egy 21 éves csongrádi férfi ellen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint a rendőrök a múlt héten figyeltek fel a fiatalemberre, "aki meglehetősen gyanúsan viselkedett, ráadásul állandóan a nadrágjába nyúlkált".

A rendőrök az igazoltatás során átvizsgálták a ruháját, és az alsónadrágjából ekkor "kábítószergyanús növényi törmelék" esett ki. Házkutatást is tartottak nála, és ennek során "három kezdetleges állapotban lévő kábítószernövényt találtak".

A fiatalember azt mondta a rendőröknek, hogy Szegeden jutott kábítószerhez, majd arra gondolt, hogy jobban jár, ha saját magának termeli. "Az interneten utánanézett a dolognak, majd rendelt is fűmagot, és elültette. A növényeket édesanyja fürdőszobájában gondozta, ott foglalták le őket a rendőrök" - áll a közleményben.