Hastáncosnővel lazítottak az esztergomi városháza dolgozói

Vágólapra másolva!
Május 18-án, Ivó napján hastáncosnő szórakoztatta a hivatal férfi munkatársasait az esztergomi városházán - közölte a Fidesz-KDNP városi képviselőcsoportja. Tétényi Éva polgármester szerint ez a gárda összetartására szolgáló kedvesség volt a férfi dolgozóknak.
Vágólapra másolva!

Csapatépítő tréninget tartottak múlt pénteken az esztergomi Polgármesteri Hivatalban. A Fidesz-KDNP esztergomi képviselőcsoportja közleményt adott ki, mely szerint "megdöbbenve értesültek arról, hogy Tétényi Éva polgármester Ivó nap alkalmából hastáncosnőt és pezsgőt rendelt a hivatal férfi munkatársainak".

"Polgármester asszony értesüléseink szerint a férfi nap megünnepléseként szánta ajándékul a város zászlói előtt bemutatott hastáncot, valamint a pezsgőt" - közölte a képviselőcsoport.

Forrás: Fidesz- KDNP Esztergomi Képviselőcsoportja

"Ez egy siralomház, legalábbis az volt, azért csináltuk, hogy a dolgozóknak jobb legyen a kedve" - mondta az [origo]-nak Tétényi Éva polgármester. Elmondása szerint a női dolgozók kedveskedtek a férfiaknak azzal, hogy úgynevezett férfinapot tartottak. "Két nő kihúzta egy férfi kollegája nevét, akinek teljesítették egy kívánságát" - magyarázta. Tétényi Éva szerint volt, aki egy kis nyugalmat kért, amit úgy oldottak meg, hogy lefektették egy polifoamra, és egy percig csendben maradtak.

A polgármester azt mondta, hogy a hastáncot egy érettségire készülő lány vállalta, ingyen. Pezsgőre sem költöttek, adomány volt, ami még farsangról marad meg.

Megkérdeztük volna a polgármesteri hivatal dolgozóit is, hogy hogyan érezték magukat a férfinapon, de senki nem nyilatkozott, és legtöbben a sajtóosztályt kapcsolták.