Hullát találtak egy budai bokor alatt

Vágólapra másolva!
Egy holttestet találtak csütörtök reggel a Budapest III., Laborc köznél található fás, bokros területen. A Budapesti Rendőr Főkapitányság (BRFK) az elvégzett helyszíni szemle és az elsődleges orvosszakértői vélemény után megállapította, hogy az 51 éves férfit megölték.
Vágólapra másolva!

A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A helyszínen összegyűjtött adatok és információk, valamint az elvégzett tanúkihallgatások alapján a nyomozók eljutottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Cs. 27 éves és V. A. 33 éves férfiakhoz, valamint Sz. I. 21 éves nőhöz. M. CS.-t és Sz. I.-t. a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi bevetési osztályának munkatársai a múlt héten szombaton, míg harmadik társukat vasárnap fogták el. Az elkövetőket az életvédelmi osztály munkatársai őrizetbe vették, gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént.

Az ügyben a további eljárást - a három személy előzetes letartóztatására tett előterjesztés mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatja le.