Halálra gázoltak egy nőt a saját kertjében

Vágólapra másolva!
Egy családi ház kertjébe rohant egy autó Bodajkon, és elütötte a kertben lévő nőt és egy kislányt. Az elütött nő a helyszínen életét vesztette, a sofőr, aki azt állítja, elaludt a volánnál, nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Halálos baleset történt a Fejér megyei Bodajkon, ahol egy személygépkocsi, lesodródva az útról és áthajtva a járdán, egy családi ház kertjébe rohant, és ott elütött egy 62 éves nőt és egy kislányt; az asszony a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerdán.

Az eset a Petőfi Sándor utcában történt, a lesodródott járművet végül a szomszédos ház fala állította meg. Az autót vezető 65 éves nő az elsődleges adatok alapján nem sérült meg. Az [origo] a székesfehérvári mentőktől azt a tájékoztatást kapta, hogy az elgázolt kislányt a székesfehérvári kórházba szállították. A kórház tájékoztatása szerint a kislány súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett; eltört a medencéje, valamit a lába is megsérült, de nincs életveszélyben.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a sofőr azt mondta, hogy elaludt a volánnál. Alkoholt a járművezető nem fogyasztott.

A baleset következtében egy gázcsonk is megrongálódott, ezért a móri önkormányzati és a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai és a mobil labor is a helyszínre vonultak, hogy a gázkoncentrációt mérjék. Időközben a szolgáltató szakemberei megszüntették a gázszivárgást, a gázcsonkot helyreállítják.