Félálomban is kiszúrta a hamis húszezrest a veszprémi patikus

Vágólapra másolva!
Patikákban próbálta elkölteni hamis húszezreseit egy középkorú pár, akiket hétfő hajnalban fogott el a rendőrség. A csalók veszte az lett, hogy az ügyeletes gyógyszerész a hajnali órákban is felismerte a hamis bankjegyeket, és riasztotta a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Hamis húszezreseket próbált patikákban beváltani az a két ember, akiket hétfőn hajnal fogtak el a veszprémi rendőrök. A gyanúsítottak, egy férfi és egy nő hajnali három órakor került a rendőrök markába, miután egy veszprémi patika éjszakai ügyeletese a hamis pénz miatt kihívta az egyenruhásokat.

A Nyugat.hu hétfőn azt írta, hogy a büntetlen előéletű férfi az elmúlt hetekben négy különböző patikában is másolt bankjegyekkel fizetett. A lap információi szerint azzal is gyanúsítják, hogy a hamis pénzt ő maga állította elő.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a párt több hasonló bűncselekménnyel gyanúsítják, amelyeket az ország más részein, így például Szombathelyen követhettek el. A gyanúsítottakat a veszprémi kapitányságon vették őrizetbe, az ügyben a rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást.