Kiürítik Bándy Kata gyilkosának a házát

Vágólapra másolva!
Hatékonyabban akar fellépni az önkényes lakásfoglalókkal szemben Pécs. A Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László pécsi otthonának, a Magtár utcai háznak a kiürítési folyamatát már el is indították.
Vágólapra másolva!

Felszámolná a pécsi városvezetés a nyomortelepeket - értesült a Magyar Nemzet. Nagy Csaba, Pécs alpolgármestere a lap hétfői számában elmondta, az eddigieknél sokkal keményebb szabályozást készítenek elő, bezárják a rendeletekben meglévő kiskapukat annak érdekében, hogy a hatóságokkal közösen érdemben fel tudjanak lépni az önkényes lakásfoglalókkal szemben, akiket csak nehézkes procedúrával lehetett kitenni, ha egyáltalán sikerült.

Az alpolgármester közlése szerint a jogszabály-módosítással a becsületes, tisztességesen fizető bérlőiket szeretnék megvédeni. Nagy Csaba a részletekről egyelőre nem kívánt beszélni, annyit azonban elárult, hogy értékesítik vagy akár el is tüntetik ezeket az ingatlanokat.

A pécsi pszichológus, Bándy Kata meggyilkolásával gyanúsított P. László pécsi otthonának, a Magtár utcai háznak a kiürítési folyamatát már el is indították. A kilenc lakás közül kettőben legálisan laktak bérlők, nekik új otthont keresnek. A lap úgy tudja, az ingatlant értékesítenék, és lenne is rá vevő.