Vágólapra másolva!
Háromra emelkedett azoknak a magas rangú rendőrtiszteknek a száma, akiket maffiabűncselekménnyel gyanúsítanak V. László vesztegetési ügyében - írja a Magyar Nemzet. Az újabb gyanúsított is osztályvezető volt az NNI-ben, de tagadja a bűnösségét.
Vágólapra másolva!

Újabb rendőrt gyanúsítanak azzal, hogy tagja volt a bűnszövetkezetben elkövetett vesztegetéssel gyanúsított V. László vezette szervezetnek - írja a Magyar Nemzet. H. Lajos, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) azóta megszüntetett szervezett bűnözés elleni főosztálya speciális bűncselekmények elleni osztályának a vezetője volt.

Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője a lapnak azt mondta, a volt rendőrtiszt - gyanúsított-társaihoz hasonlóan - tagadta a bűncselekményeket, és panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A Központi Nyomozó Főügyészség a június elején kirobbant ügyben eddig az éjszakai mulatóiról elhíresült V. Lászlót, majd G. Imrét, az NNI szervezett bűnözés elleni főosztályának korábbi vezetőjét és az ugyancsak előzetes letartóztatásban lévő K. Attilát, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi információs főosztálya kiemelt ügyek osztályának felderítéssel foglalkozó egykori nyomozóját is azzal gyanúsítja, hogy bűnszervezetben működtek együtt.