Részeg autós üldözte a barátnőjét Hódmezővásárhelyen

baleset, autósüldözés, Hódmezővásárhely, 2012. szeptember 5.
Rendőrök helyszínelnek Hódmezővásárhelyen a Lévay utcában, ahol részegen kezdte autóval üldözni gépkocsival menekülő barátnőjét egy férfi
Vágólapra másolva!
Egy részeg férfi üldözte autóval a barátnőjét szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen. A nő a kocsival kidöntött egy villanyoszlopot.
Vágólapra másolva!

Autóval részegen kergette a gépkocsival menekülő barátnőjét egy fiatal férfi szerda hajnalban Hódmezővásárhelyen, a nő a járművével végül lecsúszott az útról, és egy villanyoszlopot is kidöntött - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs elmondta, a baleset a Lévay utcában, egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért a barátja a saját járművéről rakta azokat át a kocsira - közölte a százados. A baleset következtében a környéken szünetel az áramszolgáltatás, a Démász szakemberei dolgoznak a hiba elhárításán - tudatta a szóvivő.

A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett bár a férfinak van jogosítványa, nem volt nála, így emiatt is eljárás indul ellene, a rendőrök ezért gondoskodtak az okmány visszavonásáról - mondta Szenti Szabolcs.

Forrás: MTI/Donka Ferenc
Rendőrők helyszínelnek a Lévay utcában