Vágólapra másolva!
Likviditási gondjai vannak, ezért több szórakozóhelytől is megvált Vizoviczki László a Blikk szerint. Az egyik bezárt klub a tulajdonosváltás után már üzemel is.
Vágólapra másolva!

Új tulajdonosa van több korábban Vizoviczki László érdekeltségébe tartozó szórakozóhelynek - írja a Blikk kedden. A lap a vállalkozó környezetéből úgy értesült, hogy Vizoviczkinak anyagi gondjai támadtak, ezért adott el több klubot is.

A most eladott helyek egyike, amelyet korábban a rendőrség bezáratott, már üzemel is. A Blikk szerint az ügyészség a háttérben mindent megtesz azért, hogy Vizoviczki teljes vagyonát bűnügyi zár alá helyezze, de nehéz dolguk van, mert a vállalkozó neve sokszor nem szerepel a papírokon, függetlenül attól, hogy ő a tulajdonos. A Blikk arról is ír, hogy kinevezték Vizoviczki korábbi mindenesének, V. Istvánnak az utódját. Róla egyelőre csak annyit tudni, hogy évekkel ezelőtt már dolgozott Vizoviczkinak.

Vizoviczki Lászlót - aki többek között a Hajógyári-szigeten lévő szórakozóhelyek tulajdonosa - négy rendőri vezetővel és egy munkatársával együtt azzal gyanúsítják, hogy korrupció útján illegális rendőri védelem alatt, a hatósági ellenőrzésektől nem zavartatva működtette mulatóit. Az ügyészség szerint mindezekért a vállalkozó havi rendszerességgel több százezres, illetve milliós nagyságrendű összegeket adott a rendőröknek.