Körözik a késelő gödöllői rendőrt

Vágólapra másolva!
Egy vita után bozótvágó késsel és viperával sebesített meg egy férfit egy rendőr egy gödöllői kocsmában. A támadás után a rendőr eltűnt.
Vágólapra másolva!

A Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja a gyanúsítottja annak a késelésnek, amely szerdára virradó éjjel történt egy gödöllői szórakozóhelyen. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. A jelenlegi adatok szerint a rendőrként dolgozó férfi egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredett embert, majd ismeretlen helyre távozott - közölte a nyomozó ügyészség vezetője.

Az MTI úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos. A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját, de egyelőre sem a lakásán, sem ismerőseinél, sem másutt nem találják, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, miközben zajlik a tanúk meghallgatása - fűzte hozzá a vezető ügyész.

A megkéselt áldozatot könnyű sérülésekkel vitték kórházba, majd ellátása után kiengedték, és már ki is hallgatták.
.