A SOTE nem tud róla, hogy náluk tanulna Schmitt Pál

Vágólapra másolva!
Nem tud a Semmelweis Egyetem arról, hogy Schmitt Pál volt államfő hallgatói jogviszonyban állna náluk. Ezt az egyetem közölte, miután Schmitt azt állította egy magazinnak, hogy már készül új doktorijának megszerzésére, és az ehhez szükséges publikációkat írja.
Vágólapra másolva!

"Schmitt Pál nyilvántartásunk szerint nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD-képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre" - közölte az intézmény csütörtökön.

Az egyetem Schmitt Pál egy magazinnak adott nyilatkozatára reagált. Schmitt a Hot! magazinnak többek között arról beszélt, hogy elkezdte a doktori iskolát, amelynek keretén belül publikálnia kell szakfolyóiratokban, és most ezeket a cikkeket írja.

Schmitt az után ígérte meg, hogy újra doktori fokozatot szerez, hogy meglévő doktoriját március 29-én plágium miatt visszavonta a Semmelweis Egyetem. Schmitt ezt a döntést nem ismerte el, de április 2-án lemondott a címről. Schmitt Pál a magazinnak megismételte, hogy nem a plágiumügy miatt mondott le, hanem azért, mert megosztotta az embereket.