Bosszúból üldözhette áldozatait az M3-ason balesetező nő

előzetes letartóztatásban Budapesten Eva Varholikova-Rezesova, szlovák milliomos, botrányhős, exmodell, aki az M3-as autópályán halálos balesetet okozott ittasan, négy ember meghalt
Vágólapra másolva!
Nem véletlenül rohant bele az előtte lévő Fiat Puntóban Eva Varholíková Rezesová szlovák milliárdosnő, aki ezzel négy ember halálát okozta, írta a Blikk. Az egyik szemtanú, a hétfőn a rendőrségen vallomást tett kamionos szerint a  BMW-s vezető bosszúból üldözte a Fiatot. Egy ideig ugyanis nem tudta megelőzni, ezért utána kilométereken át követte, megpróbálta leszorítani, és ekkor történt a halálos baleset. Ha valóban ez történt, súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsíthatják meg a sofőrt.
Vágólapra másolva!

Több kilométerrel az M3-ason történt baleset előtt várható volt, hogy megtörténik a baj - a Blikk beszámolója szerint ezt vallotta a rendőrségen az a kamionos, aki látta az egy hónapja történt balesetet. Mint arról beszámoltunk, négy ember halt meg, amikor a szlovák Eva Varholíková Rezesová a BMW-jével belerohant az előtte közlekedő Fiat Puntóba.

A kamionos a Blikk beszámolója szerint azt állította, hogy már vagy tíz kilométerrel korábban, egy benzinkútnál összezördültek a felek. A BMW ugyanis nem tudta első lendületből megelőzni a Fiatot.

Villogott rá, hogy hagyja el a belső sávot azonnal, hogy a hatalmas sebességéből ne kelljen visszavennie. Amikor aztán sávot váltott a Fiat, a másik autó elkezdte üldözni, tolta le az útról. A Fiat állítólag kétségbeesetten menekült, lehúzódott egészen a leállósávba, de hiába, a BMW csak ment utána, és folyamatosan nyomás alatt tartotta, mígnem megtörtént a baj.

A Blikk úgy tudja, a rendőrség most további kamionosokat keres, hogy azok is megerősítsék ezt a vallomást. A fentiek alapján a nyomozóhatóság fontolóra veszi, hogy így az eredetieknél sokkal súlyosabb bűncselekménnyel, szándékos közúti veszélyeztetéssel gyanúsítja meg az előzetesben lévő Rezesovát. Ezért akár 15 évet is kaphat.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, valóban jelentkezett a régóta keresett kamionos szemtanú, ki is hallgatta őt a rendőrség, de a nyomozás érdekében vallomásának részletei nem publikusak. Hozzátette: nem tudja megerősíteni a napilap cikkében leírtakat, azok nem a rendőrségtől származnak.