Elfogták a domonyvölgyi gyilkost

Vágólapra másolva!
A férfi hétfőn gyilkolt meg egy 33 éves nőt a Gödöllő melletti Domonyvölgyben, és előtte egy másik nő meggyilkolásával is megpróbálkozott.
Vágólapra másolva!

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai csütörtökön elfogták a domonyvölgyi emberölés feltételezett elkövetőjét - közölte a rendőrség a honlapján. Az MTI megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője az elfogást nem kívánta kommentálni, bővebb tájékoztatást péntekre ígért.

Egy 33 éves nő holttestét hétfőn találták meg a Gödöllő melletti Domonyvölgyben. A Szent István Egyetem nemzetközi kapcsolatok osztályán dolgozó fiatal nő éppen hazafelé indult, amikor beült mellé az autójába az ismeretlen. Ő már a második volt, akinél próbálkozott a tettes, körülbelül egy órával előtte egy másik nő autójába is beült, ekkor azonban a sofőr állítólag kijelentette a késsel hadonászó férfinak, hogy "akár le is szúrhatja, de onnan egy tapodtat sem mozdul". A gyilkosságról bővebben itt olvashat.

Az M1 csütörtök esti Híradójában azt mondták: vélhetően az áldozat autóját találták meg Emődön egy szántóföldnél hétfő este munkások. A rendőrség nem erősítette meg, hogy valóban a nő autóját találták meg - tették hozzá a Híradóban. A HírTV meg nem erősített információja szerint a feltételezett gyilkost Pest megyében fogták el a TEK emberei. A televízió kérdésére a hatóság annyit közölt, hogy a férfit élve fogták el. Az RTL Klub Híradójában elhangzott, elképzelhető, hogy a domonnvölgyi támadó gyilkolt meg három hete egy férfit Budapesten. Az RTL Klub honlapján azt írta: a két gyilkosságot ugyanúgy követték el, a gyilkos egyszer nyakon szúrta áldozatait, majd magukra hagyta őket és elmenekült.