Sorsára hagyták a ripityára tört BMW-t

Vágólapra másolva!
Összetört, majd az úton hagyott egy BMW-t a fővárosban egy férfi, akiről később kiderült, hogy nem volt jogosítványa. A helyszínelés során egy bozótvágó kés is előkerült a közelben.
Vágólapra másolva!

Egy oszlopnak ütközött, gazdátlan BMW-t találtak a rendőrök vasárnap délelőtt Budapest X. kerületében - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.

A kőbányai Pongrácz úton egy trolibuszvezeték-tartó oszlopnak ütközött az autó. A rendőrségen a kora délutáni órákban jelentkezett egy férfi, aki azt mondta, hogy a testvére vezette a személyautót. A rendőrség egy VI. kerületi lakásból állította elő a 27 éves férfit, a balesetben szerzett könnyebb sérüléseit a X. kerületi rendőrkapitányságon látták el a mentők.

A férfi beismerte, hogy ő vezette az autót, a baleset után megijedt, mert nincs jogosítványa, illetve meg akart szabadulni a nála lévő bozótvágó késtől is - mondta a sajtóügyeletes. A férfi ellen közbiztonságra veszélyes eszközzel való visszaélés miatt indult eljárás, a rendőrség vizsgálja, hogy történt-e más bűncselekmény is. Várhatóan azért is felelősségre vonják a férfit, mert jogosítvány nélkül vezetett.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán