Vágólapra másolva!
Október 31-én újra megpróbálnak dönteni a fővárosi képviselők a Vidám Parkról, miután szerdán levették a napirendről a bezárásáról szóló indítványt. Tarlós István szerint azért, mert egy befektető bukkant fel.
Vágólapra másolva!

Egy lehetséges befektető jött a képbe, ezért vették le a szerdai közgyűlés napirendjéről a budapesti Vidám Park bezárásáról szóló indítványt - mondta el Tarlós István főpolgármester.

Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes adott be egy indítványt arról, hogy a Fővárosi Vidám Park Zrt. november 4-ével befejezi működését. A lépés közel félmilliárd forintba kerülne a hitelek és a dolgozók kifizetése miatt. Bagdy Gábor viszont az ülés elején visszavonta az indítványát.

Tarlós szerint az nem kérdés, hogy a Vidám Park ebben a formájában megszűnik, viszont a további sorsáról az október 31-i közgyűlésen fognak dönteni. Addig Tarlós szerint kijelölik, hogy a Vidám Park hol működhet tovább. Elmondása szerint egyes játékokat is átvinnének az új helyre.

A főpolgármester nem beszélt arról, hogy milyen befektető venné át a Vidám Parkot. Eddig egy csoport, a Wing Zrt. jelezte, hogy új vidámparkot építene Soroksáron.