Elvonási tünetei vannak a hummeres gázolónak

Mentősök szállítják el a Szegedi Tudományegyetem traumatológiai klinikájáról 2012. október 12-én azt a 34 éves osztrák férfit, aki a gyanú szerint egy nappal korábban német rendszámú Hummer terepjárójával halálra gázolt egy rendőrt
Vágólapra másolva!
A nyugtatóktól szinte egész nap alszik az az osztrák férfi a tököli rabkórházban, aki a múlt héten szándékosan halálra gázol egy rendőrmotorost Apátfalván. A férfi kábítószerfüggő és elvonási tünetei miatt van szüksége a nyugtatókra.
Vágólapra másolva!

Kábítószerfüggő a hummeres gázoló, ezért nem csak lőtt sebeinek kezelésével, hanem elvonási tüneteivel is küzdenek az orvosok a tököli rabkórházban - írja a keddi Blikk. Thomas B. a lap forrásai szerint pszichésen instabil, viselkedése kiszámíthatatlan, így a legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett nyugtatókat is kapott.

A Blikk úgy tudja, hogy az osztrák férfi a fájdalomcsillapítók és a nyugtatók hatására a nap legnagyobb részében alszik. Betegtársaival eddig nem próbált meg kapcsolatot teremteni. Thomas B. a kórházban egy szobában van a lányát megölő H. T. Mihállyal, aki agysérülése miatt továbbra sincs kihallgatható állapotban.

A Blikk szerint az ügyészek az elkövetkező napokban ismét megkísérlik kórházi ágyán kihallgatni az ámokfutó hummerest, aki korábban élt a hallgatás jogával. A nyomozó ügyészség azt is közölni fogja vele, hogy emberölésen kívül további két bűncselekménnyel is meggyanúsítják. Felelnie kell azért, mert a túlélő rendőrmotorost megpróbálta autójával leszorítani az útról, és azért is, hogy fegyverrel - a nála lévő késsel - támadott meg egy rendőrt és egy segítségére siető civilt.

Thomas B. felesége vasárnap Magyarországra indult. Martina olyan zaklatott állapotban volt, hogy mást kellett megkérnie, vezesse autóját. A Blikknek beszélni sem tudott a történtekről, német ügyvédjének adta át a telefont, aki azt mondta, egyelőre gyűjtik az információkat.