Szabadidős rendőr fogta el a táti gyilkost

Vágólapra másolva!
Egy esztergomi buszpályaudvaron látta meg a táti kettős gyilkosság gyanúsítottját egy szabadidős nyomozó, majd letartóztatta a 21 éves fiút. A gyanú szerint M. Roland szerdán egy bozótvágóval ölte meg a nagyanyját és az anyját.
Vágólapra másolva!

Az esztergomi rendőrség szabadidős őrmestere fogta el pénteken reggel azt a 21 éves férfit, akit a rendőrök a táti kettős gyilkossággal, azaz családtagjainak a megölésével gyanúsítanak - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

Mint írták, a rendőr szolgálatból hazafelé tartva, az esztergomi buszvégállomáson vette észre a 21 éves fiatalembert, aki egy Budapestre tartó buszra akart felszállni. Az őrmester odalépett hozzá, megkérte, menjen vele távolabb a többi embertől, majd közölte vele, hogy járőr, és szolgálatba helyezte magát. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást, átadta az iratait. Az erősítésként a helyszínre érkező rendőrök előállították a fiatalt, aki ekkor sem tanúsított ellenállást. A kihallgatása folyamatban van.

A Komárom-Esztergom megyei Tát egyik családi házában szerdán találtak holtan két asszonyt, az igazságügyi orvos szakértő szerint a 66 éves nőt és a 44 éves lányát aznap kora délután ölték meg. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított M. Rolandot nagy erőkkel kereste a rendőrség. M. a gyanú szerint a saját édesanyjával és nagyanyjával végzett.