Már a Facebookon is toboroz Bajnai

Október 23., 56-os megemlékezések, demonstráció, milla, tüntetések, Bajnai Gordon
Vágólapra másolva!
Október 23-án a Milla tüntetésén jelentette be Bajnai Gordon, hogy alapítványa, a Haza és Haladás összefogott a Millával és a Szolidaritás mozgalommal, és Együtt 2014 néven indítanak mozgalmat. Ezzel egy időben már el is indult a mozgalom Facebook-oldala.
Vágólapra másolva!

"Az érték- és utatvesztett, mély válságba zuhant Magyarország előtt csak egyetlen út áll: az összefogás" - jelöli meg küldetéseként az Együtt 2014 Mozgalom a Facebook-oldalán, amely nem sokkal Bajnai Gordon bejelentése után indult. A volt miniszterelnök a Milla október 23-ai tüntetésén azt mondta, hogy csak úgy váltható le a kormány, ha új politikai közép szerveződik, amelybe bal- és jobboldaliakat, szabadelvűket és zöldeket is vár. A mozgalmának neve pedig: Együtt 2014.

Bajnai arra kérte a Milla tüntetésen résztvevőket, hogy gyűjtsék össze a változást akarókat, "jelentkezzetek be, írjatok alá, tiltakozzatok és szervezkedjetek". Ennek egyik fóruma lehet valószínűleg a Facebook-oldal, amelyen a szervezők azt írják: "célunk, hogy létrejöjjön egy olyan választói szövetség, amely leváltja a jelenlegi hatalmat, majd az országot az alkotmányosság és a jó kormányzás útjára vezeti".