Jogosan zárták be a siófoki Coke Clubot

Vágólapra másolva!
A kaposvári bíróság helybenhagyta az első fokú ítéletet, amely elmarasztalta a Coke Clubot. A Coke Club 15 évig működött Siófokon, most a Beach Club üzemel helyette.
Vágólapra másolva!

Helybenhagyta a Kaposvári Törvényszék a siófoki Coke Club bezárásáról szóló elsőfokú ítéletet - írja a Sonline.hu. A Somogy megye híreivel foglalkozó portál idéz a jogerős ítéletből, amely szerint a Coke Club "megsértette a magánszemélyek magán- és családi életének, otthonának tiszteletben tartásához, pihenéshez, szabadidőhöz, testi és lelki egészséghez, egészséges környezethez való jogát, s ezeket nem írhatja felül a vállalkozás szabadsága sem."

Az indoklás szerint 2011. július 2. és augusztus 21. között a közterület-felügyelők számos alkalommal végeztek zajszintmérést a Coke Clubban, amelynek során a zajszint 55,6 és 66,9 decibel között mozgott, minden esetben az engedélyezett negyven decibelt jelentősen meghaladva. Siófokon a Coke Club bezárása után nyílt meg a Beach Club, ahol a Sonline.hu szerint már idén nyáron is akadt néhány túl hangos buli.