Vágólapra másolva!
Lázár Jánosnak adatfeldolgozási szerződést kell kötnie a közszolgáltatások hivatalával, hogy folytatódhasson a konzultáció.
Vágólapra másolva!

Aki korábban jelezte, hogy továbbra is részt kíván venni a nemzeti konzultációban, az tájékoztató levelet fog kapni a kormánytól. Az folytathatja a konzultálást a kormányzattal, aki augusztus 20-ig visszaküldte a a tizenhat, elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdésre a választ, illetve hozzájárult a személyes adatai kezeléséhez.

A nekik megküldendő, a gazdasági konzultáció eredményeiről tájékoztató miniszterelnöki levelek és más dokumentumok nyomdai előállításával kapcsolatos feladatokkal Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert bízta meg a kormány azonnali határidővel.

A tárcavezetőnek a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEK KH) útján kell gondoskodnia a postai küldemények megcímzésével, összeállításával, a borítékok nyomdai előállításával és a címzetteknek való soron kívüli megküldésével összefüggő feladatokról. Az ezekhez szükséges adatfeldolgozási tevékenységek ellátására a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak, Lázár Jánosnak adatfeldolgozási szerződést kell kötnie a KEK KH-val - olvasható a kormányhatározatban.

A tizenhat, elsősorban munkahelyteremtéssel kapcsolatos kérdést tartalmazó gazdasági konzultáció kérdőíveit augusztus 20-ig küldhették vissza az állampolgárok. A visszaérkezett kérdőívek száma csaknem 700 ezer volt. A konzultációra 976 millió forintot csoportosított át júniusban a kabinet.