Már válaszolt Orbán az LMP-nek

Vágólapra másolva!
Az ellenzéki párt korábban közölte, hogy bepereli a miniszterelnököt, mert nem kapott időben választ egy közérdekű adatkérésre.
Vágólapra másolva!

A Miniszterelnökség elküldte a részletes választ Schiffer András LMP-s képviselő októberi közérdekű adatkérésével kapcsolatban - ismételte meg a kormányfő sajtófőnöke korábbi közlését az MTI-nek, miután az ellenzéki politikus szerdán is azt állította, hozzá nem érkezett válaszlevél.

Havasi Bertalan közölte azt is: természetesen bizonyítani is tudják, hogy október 19-én elektronikus formában elküldték a választ. Schiffer András kedden arról tartott sajtótájékoztatót, hogy pártja beperli a miniszterelnököt, miután a kormányfő a rendelkezésre álló 15 nap alatt nem adott választ az egyik - a sürgősséggel indított, kétszázmillió forintos médiakampányt érintő - hozzá intézett közérdekű adatkérésre.

A miniszterelnök sajtófőnöke erre reagálva már aznap közölte: nem történt határidő-túllépés, a Miniszterelnökség a részletes választ október 19-án elküldte Schiffer Andrásnak, elektronikus formában.