Rendőrre támadt egy férfi Tömörkényen

Vágólapra másolva!
Intézkedő rendőrre támadt egy férfi csütörtökön Tömörkényen, a helyi körzeti megbízott az elsődleges adatok szerint könnyebben sérült meg - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője. A rendőr egy kocsmából kijövő férfival szemben akart intézkedni, aki az autójába szállt be. Később az autóval nekiment a rendőrnek. A férfit elfogták, a kihallgatása után döntenek, hogy milyen bűncselekmény miatt indul eljárás.
Vágólapra másolva!

A tömörkényi körzeti megbízott egy kocsmából kijövő és autójába beülő férfival szemben akart intézkedni csütörtökön - mondta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc. A sofőr nem állt meg, a rendőr megkülönböztető jelzést használva az otthonáig követte, ahol a férfi előbb kiszállt, majd visszaült az autójába.

A sofőr kétszer is megpróbált elindulni, de a körzeti megbízott az autó elé állt, ekkor szenvedett - az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló - sérüléseket.

Az ügyben - mivel szolgálatot teljesítő rendőr ellen követtek el bűncselekményt - a Szegedi Nyomozó Ügyészség jár el. A helyszíni szemle adatainak értékelése és az autót vezető férfi kihallgatása után döntenek arról, milyen bűncselekmény miatt indul eljárás - közölte a szóvivő.