A rendőrség cáfolja a zagyvarékasi túszejtést

Vágólapra másolva!
Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a terrorelhárítás vasárnap délután Zagyvarékasra. A Szoljon.hu helyi hírportál szerint egy rendőr a saját házában túszul ejtette a feleségét és két gyermekét, a rendőrség azonban cáfolja, hogy túszhelyzet alakult volna ki.
Vágólapra másolva!

Túszul ejtette családját vasárnap délután egy rendőr Zagyvarékason - írta a Szoljon.hu. A település egyik kis utcájában délután negyed négy körül egy családi házat teljesen körbevettek a rendőrök és a terrorelhárítás egységei. A hírportál szerint akcióra azért volt szükség, mert egy rendőr - feltehetően családi vita miatt - a saját házában túszul ejtette feleségét és két gyermekét

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonban határozottan cáfolta, hogy Zagyvarékason túszhelyzet alakult volna ki. A Terrorrelhárítási Központ az MTI-vel azt közölte, hogy az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ad tájékoztatást.

A Szoljon.hu szerint a helyzet fél öt körül személyi sérülés nélkül befejeződött, a terrorelhárítás emberei elvonultak a helyszínről, a cselekmény elkövetésével gyanúsított férfit pedig előállította a rendőrség.